U bent hier:

Rupsje Nooitgenoeg

2 jaar

Theatervoorstelling Figuren en poppentheater

De hartverwarmende familievoorstelling Rupsje Nooitgenoeg is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Ieders favoriete insectje komt naar Capitole Gent!
In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering. Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Capitole Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 2+
Prijs
Basistarief: 19,50 €
€ 19,5
Reservaties
Organisatie Event-Team
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rupsje Nooitgenoeg op UiTmetVlieg.be