U bent hier:

RUISKAMER #2: Ellen Arkbro / Tsubasa Hori & Heleen Van Haegenborgh - GEANNULEERD

+1 punt

Vooruit garandeert iedereen een veilige avond. Daarom is er voor elke productie een beperkt aantal tickets te koop. We volgen ook nauwgezet de veiligheidsmaatregelen, die je op onze corona-pagina terugvindt. Neem ze door voor je bezoek aan Vooruit. En geniet van je bezoek, in alle veiligheid. #samenerdoor
Ellen Arkbro
Een handvol akkoorden: meer heeft de Zweedse componist en geluidskunstenaar Ellen Arkbro niet nodig om van haar nieuwe langspeler ‘Chords’ een beklijvend minimalistisch drone-meesterwerkje te maken. “Listening to Arkbro’s work means listening to chords and nothing else. If that sounds dull, or strict, or technical, then you haven’t heard these chords”, aldus Pitchfork. Arkbro werkt voornamelijk met uitgesponnen, harmonische intervallen. In haar werk - gaande van live shows over installaties tot composities voor ensembles - verzoent ze traditionele akoestische instrumenten met elektronische algoritmes. Tijdens deze RUISKAMER speelt ze een solo op orgel.
CHORDS by Ellen Arkbro
Tsubasa Hori & Heleen Van Haegenborgh
Piano en taiko drum zijn allebei inherent verbonden aan de westerse klassieke muziek en Japanse traditionele muziek. Vanuit een complementariteit improviseren Tsubasa Hori en Heleen Van Haegenborgh een wereld waar tijd en ruimte van secundair belang zijn. Verwacht je aan onverwachte kleuren en subtiel geplaatste klanken, in combinatie met ritmische gedrevenheid van gongs, inside piano, galm, draden, ritmiek, koto en pianosnaren.
Tsubasa Hori toerde de hele wereld rond met o.a. de Japanse drumgroep Kodo en is actief in de kunst-, theater- en danswereld. Heleen Van Haegenborgh is een hedendaagse componist en pianist.
PRAKTISCH
wo 18.11 - 20:00 (doors) MIRY Concertzaal (Biezekapelstraat 9, 9000 Gent)MUZIEK / avant-garde / experimenteel€15 (vvk) / 7 (op vertoon van studentenkaart)Opgelet: er worden maximum 200 toeschouwers toegelaten. Mondmaskers zijn verplicht. Er wordt voldoende ventilatie voorzien.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Miry Concertzaal
Biezekapelstraat 9
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 18 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 3,6

Kansentarief voor UiTPAS gebruikers uit een andere stad of gemeente: € 3,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Kunstencentrum Vooruit

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS