U bent hier:

Ruëll & Vanden Broecke | KVS - Ouder Kind

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Ouder Kind is een mooie voorstelling waarin twee vrienden zo dicht op elkaars huid gaan zitten dat plots de bom barst. Ruëll is de dromerige radicaal, soms megalomaan, steeds balancerend tussen euforie en depressie. Bruno is de beroepsspeler, speelt om het even wat. Hij moet in de eerste plaats zijn gezin onderhouden, er moet brood op de plank.
Ouder Kind is genadeloos eerlijk theater, kwetsbaar en naakt, over twee vrienden, over theater, maar ook over zoveel meer: over het koloniale heden en verleden, over vriendschap, over engagement. Ouder Kind is een ode aan de meest reële, maar ook de meest artificiële der kunstvormen: theater. Men doet er alsof, en net daarom is het echt.

... die cocktail, en het afwisselen tussen dialoog en monoloog zorgt voor een top voorstelling die de intensiteit kent van een drama van Shakespeare. (Concertnieuws)

Met:
- Raven Ruëll & Bruno Vanden Broecke - Tekst & spel
- Lieven Symaeys - Beeld
- KVS - Productie

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC de Steenoven
Kerkkouter 40
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 22,00 €; - 25 jaar: 20,00 €
€ 22,0
Reservaties
Organisatie CC de Steenoven
Contact steenoven@herzele.be
053 60 60 90