U bent hier:

RUBEN BLOCK TRY-OUT

Concert Pop en rock

Ruben Block verzamelde een aantal muzikanten rond zich (oa. Teun Verbruggen en Geoffrey Burton) voor een exclusieve set met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers van zijn eerste solo-album (verschijnt in 2021) die hij nog maar zelden speelde. Niet te missen dus!
Deze voorstelling wordt geannuleerd of verplaatst. Tickethouders worden zo snel mogelijk persoonlijk gecontacteerd. Bedankt om ons even de tijd te geven om de administratieve opvolging van onze activiteiten te reorganiseren.

In aanloop naar de 10 (uitverkochte) benefietconcerten ten voordele van De Roma speelt Ruben Block (frontman van TRIGGERFINGER) een aantal try-outs. CC de Meent is fier dat we één van deze plekken mogen zijn. Een concert om naar uit te kijken! Ruben Block verzamelde een aantal muzikanten rond zich (o.a. Teun Verbruggen en Geoffrey Burton) voor een exclusieve set met covers, Triggerfinger-klassiekers in een nieuw kleedje én nieuwe nummers van zijn eerste solo-album (verschijnt in 2021) die hij nog maar zelden voor een publiek heeft gespeeld. Niet te missen dus!

Info

Links
Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 4 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: € 27,00; Abonneekorting 19-20: € 25,00; Lerarenkaart: € 25,00
€ 27,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Trefwoorden podium, uitinmijnregio, bevestigd2020