U bent hier:

Rouwen mag - Goedele Van Kerschaever

Lezing of congres Zingeving, filosofie en religie

Een thema actueler dan ooit.
Want rouwen doe je niet alleen na een overlijden. Verlies zit ook in iemand niet meer (mogen) zien, een scheiding, een ontslag of een faillissement, ziekte, … Vroeg of laat, en vandaag in deze crisis meer mensen dan ooit tevoren, komt iedereen ermee in aanraking. En dan weten we vaak niet wat we ermee moeten, niet als rouwende en ook niet als omstaander.
"Hoe moet ik rouwen, mag ik wel rouwen, ben ik goed bezig, hoe kan ik helpen…?” Het zijn maar enkele van de vele vragen waar we mee rondlopen.
In deze lezing geeft Goedele Van Kerschaever, rouwspecialist en ervaringsdeskundige, je inzicht in hoe uiteenlopend we reageren na een ingrijpende gebeurtenis. Ze zal je praktische tips meegeven over wat je kan doen als buitenstaander en hoe je jezelf kan ondersteunen in je verwerkingsproces.
Archeduc
Huis van de mens
Stad Halle

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar CC 't Vondel
J. Possozplein 40
1500 Halle

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 8 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie CC 't Vondel
Trefwoorden Online evenement