U bent hier:

Rouw bij bewoners

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

In deze workshop kom je alles te weten wat rouw is en wat het met je doet, wat bewoners in hun rugzakje kunnen meedragen en hoe je de bewoner van het RVT en WZC concreet kan ondersteunen.
Je krijgt de laatste nieuwe inzichten mee.

Gesterkt met deze theoretische kennis doorlopen we het rouwlandschap. We staan dus stil bij de beleving van rouw bij bewoners:

- Multipel verliezen en concrete werkmiddelen
om deze op te sporen
- Hinderpalen om te rouwen
- Burn-out bij rouw
- De impact van corona bij rouwverwerking
- …

De workshop staat dan wel in teken van rouw en verlies maar we hebben evenzeer oog voor zingeving en positieve uitdaging bij de bewoner.

Tijdens de workshop krijg je een theoretische houvast en werkvormen mee waar je onmiddellijk mee aan de slag kan, ook preventief. Toch is het vooral de bedoeling dat we vanuit de praktijk werken.

Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan in door een bericht te sturen naar info@rouwenverliesVlaanderen.com.

De workshop gaat door op donderdag 10 december van 9u30 tot 15u00 in de Drie gezellen, dit is op het domein van ’t Pandje, Mentenhoekstraat 4, 8870 Izegem.
Wil je 'workshop 10 12' in je mededeling gebruiken? Zo weten we onmiddellijk voor welke workshop je je wilt inschrijven, we geven namelijk over heel Vlaanderen deze en vele andere workshops.

Door de corona maatregelen zijn de plaatsen beperkt.

De workshop kost 155 euro, daarin zit: de syllabus, werkvormen, koffie, een goede dosis zelfvertrouwen en een goed gevulde rugzak met kennis waarmee je direct aan de slag kan.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De drie gezellen
Mentenhoekstraat 4
8870 Izegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 155,00 €
€ 155,0
Organisatie rouw en verlies Vlaanderen
Contact info@rouwenverliesVlaanderen.com
0497/202.181