U bent hier:

Rosie & Moussa - jeugdfilm

7 jaar

Film Animatie en kinderfilms

Rosie verhuist met haar moeder naar een appartement aan de andere kant van Brussel. Ze leert er een heleboel mensen kennen: de gekke meneer Tak, de excentrieke mevrouw Hemelrijk en vooral Moussa, die in het appartement boven haar woont. Hij neemt Rosie op sleeptouw door de hele buurt. Ze klauteren zelfs helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw. En ze gaan samen op zoek naar Rosie’s papa, die al een tijdje niet meer thuis kwam…
Rosie &, Moussa is een familiefilm van Dorothée Van Den Berghe (Meisje, My queen Karo), gebaseerd op de kinderboeken van Michael De Cock en Judith Vanistendael. Samen met Rosie en Moussa ontdekken we de grootstad als een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Je kan er spelen, dromen en op-en-top kind zijn. Deze film uit eigen land krijgt dankzij de hedendaagse thematiek en de ijzersterke cast (met o.a. Ruth Beeckmans en Titus De Voogdt) ook internationale allure.

Met: Savannah Vandendriessche (Rosie), Imad Borji (Moussa), Ruth Beeckmans (mama Rosie), Titus de Voogdt (papa Rosie), Damiaan De Schrijver (Meneer Tak), Katelijne Damen (Mevrouw Hemelrijk), Bert Haelvoet (oom Joris), Mourade Zeguendi (oom Ibrahim)
Een film van Dorothée Van Den Berghe

Een productie van Caviar, in co-productie met Ketnet en Climax Films

Volg de film ook op facebook

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Theatergarage
Bouwhandelstraat 72
2140 Borgerhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 7+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Links
Trefwoorden de theatergarage, jeugdfilm, kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rosie & Moussa - jeugdfilm op UiTmetVlieg.be