U bent hier:

Rope Skipping

Deze Luchtbar draait alles rond touw. We gaan touwtjespringen, en nog meer spelen en knutselen met touw. Voor volwassenen is er een workshop Macramé!
In oktober komen de ‘World Inter-School Rope Skipping Championships’ naar Luchtbal. Dit is een internationale wedstrijd voor scholen uit de hele wereld. Om ons alvast voor te bereiden halen we alle touwen boven voor deze Luchtbar.


Touwtje springen, dat kan iedereen, maar club Hipe Skip uit Merksem laat zien dat het ook een echte sport is! Geniet van hun show, maar probeer het vooral ook zelf eens.


Sta je liever met beide voeten op de grond? Speel dan samen met Buurtsport andere leuke spelletjes met touwen. Of doe mee met een workshop Figure Weaving. Kinderen maken hier hun eigen kunstwerken met gerecycleerde touwen. 


Ook de volwassenen houden we aan het lijntje. Vanaf 17 uur kunnen zij aan de slag met koord en de traditionele macramétechnieken leren. Bij macramé worden draden geknoopt tot patronen. Hiermee maak je bijvoorbeeld armbandjes of plantenhangers.

Info

Waar Tampicopark
Tampicoplein z/n
2030 Antwerpen
Wanneer
Prijs gratis
Organisatie Co Luchtbal
Links