U bent hier:

Roots and Spirit, dansen van de familielijnen, vrij in eigen leven - GEANNULEERD

Lessenreeks Persoon en relaties

Allerheiligen- Allerzielen, de periode waarin de sluier tussen de werelden fijn is. We herstellen onze relatie met onszelf en onze voorouders al dansen. In ons lijf zit genetisch geheugen. We dragen onbewust patronen met ons mee uit onze familielijnen, tijdsgeest en culturele achtergrond waarin we geboren zijn. Bewustzijn herschikt posities, ontlaadt pijnpunten en bevrijdt energie zodat we vrijer worden in de keuzes die we maken. dansend door de generatie tijdlijn bevrijden we energie die vast zit.
We blijven uit de verhalen, sluiten aan bij dat deel van ons dat getuigt zonder oordeel en geven onze innerlijke danser de vrijheid om terug aan te sluiten bij de essentie. We vertrouwen dat wat zich aandient, gezien en bewogen wil worden. We dansen wat gedanst wil worden zodat de generaties voor en na ons vrij en blij kunnen zijn met ons. Wat we eren en vergeven in ons, is een zegen voor het geheel.
Werkwijze:
We werken met elementen uit opstelling, sjamanisme (soulretrieval, tijdslijn,..) en passen dit al dansend toe. Het lichaam weet, dus werken we ervaringsgericht. dit is een diep helende workshop.
voor wie:
bereid is om verantwoordelijkheid te nemen voor eigen proces; lees ook deelnamevoorwaarden op de site. evenals de veiligheidsmaatregels in Coronatijd
Begeleiding Anne Geerts: Gestalltherapeut ('96), trainer/coach ('94), 5ritmesdocente ('05)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Danscentrum Polariteit
Verkortingstraat 55
9040 Sint-Amandsberg (Gent)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 2 november 2020 tot 3 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 25+
Prijs
Basistarief: 150,00 €; vroegboekers: 135,00 €
€ 150,0
Reservaties
Organisatie Dans het leven
Contact anne@annegeerts.be
Trefwoorden ritueel, dans, Sjamaanisme, familieopstelling