U bent hier:

Roosbeef | Try out Lucky-tour

Roosbeef is terug. Terug uit Kentucky en met een plaat die ons wachten rijkelijk beloont. Met ‘Lucky’ — het vierde studioalbum van Roosbeef — is terugkomen voor Roos Rebergen ook thuiskomen.
Het hiaat sinds de vorige plaat is niet onbewogen geweest. Ze heeft haar muzikale bron opgezocht en twee jaar tussen de bluegrass geleefd. Ze vond daar meer dan muziek. Ze zag natuur zo groot als de wereld en mensen die alleen zijn en elkaar nodig hebben.

Achter de Appalachen leerde ze het Amerikaanse lied beter begrijpen, en hoorde verhalen die nu op Lucky een weerklank vinden.

Terug in Antwerpen bracht ze de band weer bijeen. Met Pascal Deweze (Sukilove, Metal Molly) als nieuwe aanwinst en vaste waarden Tim van Oosten (Het Zesde Metaal) en Tom Pintens (Zita Swoon, Het Zesde Metaal) ging ze aan de slag.

Met het ongelofelijke vakmanschap van de band is het resultaat niet mals. Lucky snijdt diagonaal door de ziel en heeft vele facetten. De eerste single 'Menselijke Mensen' kan nu al rekenen op enthousiaste fans.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC zaal Rex
Spoorwegstraat 11
2910 Essen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 16,00 €; ADK: 19,00 €
€ 16,0
Organisatie vzw Kobie