U bent hier:

Rookie Comedy // Uitgesteld

10 jaar

Theatervoorstelling Humor comedy

Rookie Comedy?
Yes! Comedy voor tieners (10-14 jaar) EN hun ouders!
Gewoon doen :-)
Want Rookie Comedy is doorspekt met humor uit zeer herkenbare familiesituaties voor jong én oud, afgewisseld met grappige liedjes zoals de hit “Ik mag mijn zusje niet meer slaan” en “Ik mag mijn broertje niet meer bijten”.

In 't kort:
Peter mag een weekendje babysitten op de tieners Lieke en Daan. Als jonge dertiger heeft hij er alle vertrouwen in dat hij goed zal scoren. Al snel ontdekt hij dat hun leefwereld mijlenver staat van de zijne en dat hij absoluut niet mee is met Fortnite, Tik-Tok, sms-afkortingen of Instagramwaardige outfits… Peter geeft niet op en maakt op zijn eigen manier connectie met de tieners.

Peter in Rookie!
Peter Hens is leerkracht van opleiding en gekend van ‘Voor De Leeuwen’ op één. Hij heeft massa's ervaring met een jong publiek én hun ouders. Hij speelt de ziel uit zijn lijf en de pannen van het dak om de zaal voor hem te winnen.

Het is tijd,
tijd om je tieners kennis te laten maken met stand-up comedy en de onderwerpen die in hun leefwereld heel belangrijk zijn.

Omwille van gezondheidsmaatregelen m.b.t. het coronavirus is er besloten om de voorstelling te verplaatsen naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden rechtstreeks op de hoogte gebracht met verdere informatie. De veiligheid en de gezondheid van de bezoekers is voor ons topprioriteit. Meer info: www.livecomedy.be/update-shows-coronavirus/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 30CC/Minnepoort
Dirk Boutslaan 62
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Leeftijd 10+
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie LiveComedy.be
Links
Trefwoorden rookie comedy, Peter Hens, comedy, tieners, kids, muziek, humor
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rookie Comedy // Uitgesteld op UiTmetVlieg.be