U bent hier:

ROODKAPJE DE MUSICAL

3 jaar

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Het eeuwenoude sprookje over een meisje dat koekjes brengt naar haar zieke oma, werd bewerkt tot een interactieve en humoristische musical voor kinderen vanaf 3 jaar. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is ROODKAPJE dé familievoorstelling.
Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat koekjes brengt naar haar zieke oma, werd bewerkt tot een interactieve en humoristische musical voor kinderen vanaf 3 jaar. Voorzien van een schitterend decor, prachtige kostuums en uiteraard swingende meezingliedjes is ROODKAPJE dé familievoorstelling die je niet mag missen!

Roodkapje vertrekt op een dag richting bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet ze de vegetarische wolf Gerrit. Hij raadt Roodkapje aan een mooie bos bloemen voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Wat zal er gebeuren als Roodkapje straks bij oma’s huisje aankomt? En zal de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden? Roodkapje zorgt samen met haar vrienden uit het dorp voor meer dan een uur muzikaal vermaak. De vegetarische wolf Gerrit en zijn gemene vrouw Tina staan uiteraard garant voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

Info

Waar CC de Meent Schouwburg
Gemeenveldstraat 34
1652 Alsemberg
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 1 mei 2019
Leeftijd 3+
Prijs
Basistarief: € 20,00; Jongeren -21 : € 10,00; Lerarenkaart: € 19,00; Mini extra ticket met code: € 19,00; Midi extra ticket met code: € 17,00; maxi extra ticket met code: € 15,00
€ 20,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC de Meent
Links
Trefwoorden podium, seizoen 2018-2019, familie, in abo
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over ROODKAPJE DE MUSICAL op UiTmetVlieg.be