U bent hier:

Rolling Stones Tribute

Concert Pop en rock

Rudi & Steve willen hun passie voor deze wereldband delen met alle muziekliefhebbers van ons muziekkaffee.
Zij brengen fantastische concertbeelden van de sixties tot nu. Top cinema ! De podiumpresence van de Stones is immers ongeëvenaard met op kop Mick Jagger, die een fantastische danser en performer is. Tijdens hun concerten spelen de Stones vooral hun grote hits uit de jaren zestig en zeventig. En die waren heel wat hitsiger en rauwer dan die van The Beatles. Met sommige nummers zouden de Stones het niet zo gemakkelijk hebben in het #MeToo tijdperk, maar hun wereldhits blijven grandioze songs die de tand van de tijd blijven doorstaan.. Tot op vandaag is er geen enkele rockgroep die zoveel stadions en weilanden liet vollopen.

Maar de Stones hadden ook een zachtere kant en maakten bloedmooie ballades. Op hun concerten kwam dat zelden aan bod. En die meer intimistische nummers krijgen we nu te horen in enkele akoestische sets. Heelwat zangeressen alsook de Clochards Deluxe zijn al aan het repeteren. Als er nog gegadigden zijn met de feel van Jagger-Richards : ze mogen zich melden.

Dus : om 21u doen we de sixties , om 22u krijgen we de seventies en om 23u00 (na de mop) de eighties tot nu ; afwisselend concertbeelden en een akoestische set.
Tussendoor is er volop tijd voor een goeie babbel, een pintje/wijntje én zelfs verrassingshapjes !

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Ploeg
Steenweg 184
3590 Diepenbeek

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 20 maart 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie muziekkaffee diepenbeek
Contact joclaes.chalou@gmail.com