U bent hier:

Rode Kruis Rescue Run

De Rode Kruis Rescue Run is een laagdrempelige run van drie kilometer waarbij deelnemers verschillende obstakels moeten overwinnen. Deelnemen kan in groepen van 4 personen, per groep betaal je €60 inschrijving.
Teams van telkens vier personen bevinden zich in een zwaar getroffen rampgebied dat ze zo snel mogelijk moeten doorkruisen. Elk team heeft een belangrijke missie: een fictief slachtoffer heelhuids tot aan de eindmeet brengen! Het parcours is voorzien van vijf checkpoints waar deelnemers het belang van eerste hulp aan den lijve ondervinden. Op deze posten krijgen ze verschillende eerstehulptechnieken aangeleerd rond hevige bloedingen, verstuiking, verslikking, onderkoeling en reanimatie en moeten ze deze ook toepassen op het slachtoffer.
De deelnemers staan er niet alleen voor: om de opdrachten tot een goed einde te brengen, krijgen ze hulp van de eerstehulpexperts van Rode Kruis-Vlaanderen. De avonturen van Timmy en Vicky, de personages uit de spotjes tijdens Topdokters, vormen de rode draad doorheen de Run.

Je kan uitsluitend per groep van 4 personen inschrijven. Een groepsticket kost €60 en daarvoor krijg je:

✓ Medaille voor 4 personen
✓ Tijdsregistratie voor 4 personen
✓ Bevoorrading
✓ Verwarmde kleedkamer
✓ Goodiebag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sport Vlaanderen Hofstade
Tervuursesteenweg
1981 Hofstade (Zemst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 31 maart 2019
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 60,00 €
€ 60,0
Organisatie Rode Kruis-Vlaanderen
Trefwoorden run, Mechelen, Obstakel, parcours, rode kruis, sport, lopen