U bent hier:

Rode Kruis Kortenberg sticker verkoop

Dit jaar blaast onze stickeractie 60 kaarsjes uit. Een mooie verjaardag die we niet zomaar onopgemerkt voorbij willen laten gaan. We besloten dan ook te delen in de feestvreugde en nodigden de figuren van Studio 100 uit om onze sticker te sieren. Want wat is er beter dan één verjaardag? Twee verjaardagen natuurlijk! Studio 100 bestaat dit jaar 25 jaar en voelde zich zeer vereerd.
De stickeractie gaat dit jaar door van 22 april tot en met 6 mei, duid deze data al zeker aan in je agenda. Twee weken lang hebben Vlamingen de tijd om de sticker te bemachtigen en met een kleine bijdrage van 5 euro een groot verschil te maken voor de afdeling Kortenberg. Want eigenlijk geven ze zoveel meer dan 5 euro: ze geven de kans om een nieuwe ambulance te kopen en nieuwe uitrusting. Iets dat we dit jaar meer dan ooit willen benadrukken.
De situatie vandaag is nog steeds heel onzeker, we weten dan ook nog niet of de verkoop op kruispunten door kan gaan. Maar dit mag ons niet tegenhouden om van de stickeractie een groot succes te maken. We bereiden ons dan ook zo goed mogelijk voor en zetten in op meerdere verkoopkanalen. Je kan de sticker online kopen. Maar naast online kan de Vlaming dit jaar ook de sticker aan de kassa van zijn/haar lokale Delhaize kopen of eventueel bij een lokale handelaar in de buurt.
De verkoop van de stickers zal gebeuren van 22 april tot en met 6 mei en via de sociale media houden we u op de hoogte waar de verkoop zal gebeuren in Kortenberg.
Wij danken u alvast voor uw steun.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Groot Kortenberg
Kortenberg
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Organisatie Rode Kruis Vlaanderen afdeling Kortenberg
Contact 0476570293