U bent hier:

Rode Hond Festivalcentrum

Festival Theatervoorstelling Klassieke muziek Tekst en muziektheater

Het kloppend hart van 'Rode Hond' is dit jaar de Schouwburg. Binnen is er een aangepast programma gebaseerd op het thema 'spelplezier'.

In de Schouwburg, middenin de Leuvense binnenstad, vind je het feestelijke festivalhart van 'Rode Hond'. Je bent er de hele dag door welkom, voor pannenkoeken en soep, voor koffie of iets fris.

Het festivalcentrum is deze editie letterlijk het middelpunt van het festival, van waaruit je makkelijk te voet of met de fiets en bus alle partners kan bereiken. Binnen kiest 'Rode Hond' voor een low key programma met als thema: spelplezier. 

  • BAZART , de kunstjeugdbeweging die speelt met kunst, cultuur en kilo’s plezier, opent dit jaar 'Rode Hond' op zaterdag 23/10, 10.00 uur.
  • Elke dag verandert Musicalcompagnie Mithe de foyer in een kleine musicalclub. Kom tijdens dit vieruurtje meezingen op de wereldberoemde liedjes van 'Annie' en 'Grease', speel de 'Musicalquiz' of geniet van het 'Kids Sing Hits' concert.
  • Voor de allereerste keer biedt 'Rode Hond' een vierdaags vakantiekamp aan. 'Kinderkaap' wordt  een bijzonder avontuur voor iedereen behalve ... grote mensen.
  • In en rond de Schouwburg kan jij je uitleven met digitale en analoge spellen. Alleen of in groep, je ontdekt er beslist iets nieuws.
  • Uiteraard geniet je elke dag ook van een straffe voorstelling op de planken van de Schouwburg. Met Stijn Meuris in 'Stijn in het het hoofd van Hawking' (ZA 26/10), de interactieve performance  'PEL' (ZO 27/10), de dansvoorstelling 'Play!' (MA 28/10)  en de spectaculaire slotshow 'Circus!' (DI 29/10)

In de gangen loop je de 'Rode Hond' goochelaar tegen het lijf, kan je je familieportret laten maken of ga voor een complete metamorfose met facepaint en een nieuwe haarstijl.

De Schouwburg is voor elk gezin de ideale tussenstop, in het traject van de ene fijne voorstelling of activiteit naar de volgende.

Info

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 26 oktober 2019 tot 29 oktober 2019
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links
Trefwoorden Rode Hond 2019, ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rode Hond Festivalcentrum op UiTmetVlieg.be

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS