U bent hier:

Rocktoberfest 2018

Dit nieuwe concept bestaat uit een stel vrijwilligers, gemixt met een gezonde honger naar ambiance en afgekruid met een vleugje ondeugende ideeën. Na eventjes rijzen, is dit het recept voor een geslaagde zaterdagavond in de Kermistent van Sint-Denijs-Westrem.
> Gratis toegang voor iedereen
> Live on stage: onze beste muzikale streekproducten
> 100% ambiance voor jong en oud: allemoal tuupe te goare!
> Zaterdagavond 20 oktober vanaf 19 uur tot ....

#1: ZEBRA’S ARE TIMELESS
Live drums, gitaren, blazers, bassen, zang, … Deze vree wijze bende zet na festivalweides en de Charlatan nu ook onze kermistent op stelten! Het mag dan buiten frisser zijn, binnen steken ze de fik erin met hun opzwepende ska, reggae en funk.

#2: PARTIE PARTY
Nen echte Genteneire… loat em nekier goe goane tijdens Partie Party! Zegt dat Kurt Burgelman, bezieler van zowel Partie Party als Biezebaze ’t gezegd heeft. Verwacht je aan geestige eigentijdse hits afgewisseld met rasechte klassiekers in een eigenzinnig jasje.

#3: DJ's DAVE&DANNY
Deze 2 party animals nemen je mee op een muzikale rollercoaster om ‘U’ tegen te zeggen. Met samen meer dan 30 jaar ervaring achter de draaitafels zorgen ze voor een gigantisch dansfeest. Van Abba tot de Lawineboys: you will dance your *** off!

Voor meer info: https://www.facebook.com/rocktoberfestsdw/

Info

Waar Kermistent, Krijzeltand
Krijzeltand
9051 Sint-Denijs-Westrem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 20 oktober 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Links