U bent hier:

Rocking for Izegem

Concert Pop en rock

TEDDY PICKER (TRIBUTE ARCTIC MONKEYS) - U2be (TRIBUTE U2) - MICHAEL SCHACK
‘Uit de bol gaan op twee superieure tribute bands en daarna de avond wild shakend afsluiten op de beats van de enige echte drummer van Netsky … het kan allemaal op Rocking for Izegem. I bet you look good on the dancefloor !’
De britse indierockband Arctic Monkeys kwam in 2006 bijna uit het niets binnen in de UK-charts met het bestverkochte album en 2 nr. 1 singles. Dan weet u dat er iets groots te gebeuren staat. Wie Alex Turner en de zijnen al live meemaakte, kan dit alleen maar bevestigen. Zoiets vraagt om een tribute band, en deze is er nu met Teddy Picker.
U2be - The Belgian U2 Experience is een ervaren U2 Tribute Band die gerust vergeleken mag worden met de grote internationale U2 tribute acts. Ze spelen de grootste hits en absolute live klassiekers van U2. Een fijne lichtshow met spectaculaire visuals maken de show af.
Michael Schack betrad, als drummer van ondermeer Netsky en Milk Inc., al menig internationale festivalpodia, concertzalen en muziek events.
Zijn groeiende populariteit op de sociale media heeft geleid tot zijn nieuwe solo-concept #SMASHUP. Met dit concept brengt Michael Schack live een unieke, energieke en entertainende show. De door hem zelf bedachte, levend getriggerde mash up mixes & gespeelde beats zorgen voor een actueel hippe set
Schack’s solo set is geen cliché. Als #DJDRUMMER is hij de DJ én de drummer, waarbij Michael volledig live, rechtstaand én solo een erg dansbare en interactief met het publiek opgebouwde, toegankelijke set speelt.
Met: Teddy Picker, U2be en Michael Schack

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurhuis De leest
Sint-Jorisstraat 62
8870 Izegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 7 oktober 2017
Leeftijd 12+
Prijs
Basistarief: 12,00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Cultuurhuis De leest
Contact info@deleest.be
Trefwoorden vivavlaanderen