U bent hier:

Rock voor Specials

Festival Pop en rock

Rock voor Specials is een tweedaags festival voor mensen met een verstandelijke beperking, georganiseerd door Den Dries vzw. Elk jaar lokt het festival ongeveer 5.000 bezoekers. Een team van zo’n 250 vrijwilligers leidt alles in goede banen.
Programma:
- Woensdag 27/06/2018: Camping Esmeralda, Milo Meskens, Niels Destadsbader, J. Bernardt, 't Hof van Commerce, Kraantje Pappie, Arsenal, fuif

- Donderdag 28/06/2018: The Ups and Downs, Skyblasters, Funeral Dress, Dog Eat Dog, The Van Jets, Absynthe Minded, De Kreuners, fuif

Verkeersmaatregelen:
- Laterale weg (kant Ontmoetingscentrum Ter Gulden Celle): eenrichtingsverkeer vanaf de molen in de richting van Terdonk, tot aan de kerk. Vanaf daar is de weg afgesloten voor alle verkeer.
- Gewestweg (hoofdweg) Doornzele Dries: eenrichtingsverkeer vanaf de kerk tot aan de molen, voor verkeer in de richting van de molen.
- Laterale weg (kant pare huisnummers): eenrichtingsverkeer van aan de molen in de richting van Terdonk, tot aan Terdonk.
Veerdienst: het verkeer dat van de veerdienst komt, wordt omgeleid langs de kanaalweg.

Opgelet! Het is belangrijk dat de parkeerverboden strikt nageleefd worden. Zoniet, leidt dat tot een onveilige verkeerssituatie. Auto’s die fout geparkeerd staan, zullen weggesleept worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Festivalterrein Rock voor Specials
Doornzele Dries z/n
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 juni 2018 tot 28 juni 2018
Prijs
Combiticket: 32 euroDagticket: 28 euro
€ 32,0
Reservaties
Organisatie Den dries vzw
Links
Trefwoorden Muziekfestival2018, vivavlaanderen, Festivals 2018 zonder 1000 Bru
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rock voor Specials op UiTmetVlieg.be