U bent hier:

Robrecht Vanden Thoren // De hoogste berg

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Tijdens een feest, georganiseerd door Robrecht, worden twee van zijn vrienden verliefd op elkaar. Uit dankbaarheid vragen ze Robrecht als getuige en begenadigd spreker op hun trouwfeest. Robrecht weet precies wat er van zijn toespraak verwacht wordt: romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij aan zichzelf beloofd alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart te spreken.
En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Zijn ze oprecht, is het een roes of is er meer aan de hand? En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht? En ook aan zichzelf twijfelt hij. Is zijn eerlijkheid wel te vertrouwen of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt? Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in jullie bijzijn, zijn speech inoefenen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen.

Robrecht Vanden Thoren is bekend van de succesfilm ‘Hasta la vista’ en de tv-reeks ‘Tom & Harry’. In 2019 komen twee films uit waarin hij te zien zal zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC De Werf
Molenstraat 51
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 november 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €

€ 18,0

Kansentarief voor UiTPAS Dender: € 1,5

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Werf
Contact ccdewerf@aalst.be
053 72 38 11
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS