U bent hier:

Rijvers Festival

Rijvers Festival tekent voor een ongeziene affiche. De lijst met topnamen is ronduit indrukwekkend. Vlaanderens grootste idool Niels Destadsbader komt op vrijdagavond met liveband. Op zaterdag is er Bart Peeters en op zondag Clouseau. Zo wordt Rijvers Festival stilaan het Sport-paradijs: de grote namen van het Sportpaleis maar dan in een paradijselijk, magisch decor. Nooit eerder zag de affiche er zo indrukwekkend uit. Ook hét Vlaamse idool van dit moment, Niels Destadsbader, komt dus met zijn liveband naar Lievegem. Niels Destadsbader – die dit jaar verschillende Sportpaleizen deed vollopen - zal deze zomer vooral de grotere stadsfestivals doen. Maar hij kiest er dus ook voor om naar Rijvers Festival te komen.
TOPKWALITEIT
En daar houdt het lang niet bij op. Op diezelfde vrijdagavond, 9 augustus, komen onder meer ook Gers Pardoel en Regi.
Met Niels Destadsbader en Gers Pardoel op vrijdag, Bart Peeters op zaterdag en Clouseau op zondag, hebben we drie dagen lang een absolute topaffiche. En dan zijn er nóg zoveel artiesten en topdj’s. Heel veel sfeer én kwaliteit. Dat is 100 procent Rijvers Festival.
We zijn vast van plan om stevig te groeien en Rijvers Festival in Vlaanderen op de kaart te zetten.
Het unieke van ons concept? Wij zijn hip bij jongeren, tieners, kids én hun ouders.
MAGISCH VOOR ALLE GENERATIES
Precies daarom staat ook dé nieuwe sensatie op het podium: #LikeMe. De Ketnetserie over een groep tieners in een middelbare school is megapopulair. Aan de hand van Nederlandstalige nummers uit de oude doos slaat de serie een brug tussen generaties. Perfect op maat van Rijvers Festival dus. Eerder werden ook al Maya, Nachtwacht, Campus 12 en de Ketnetband bekend gemaakt.

Alle artiesten en verdere info op www.rijversfestival.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Festivalterrein Rijvers
Rijvers 74
9930 Zomergem (Lievegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 augustus 2019 tot 11 augustus 2019
Prijs
Basistarief: 34,00 €; Dagticket <12 jaar: 16,00 €; Weekendticket: 55,00 €; Weekendticket <12jaar: 30,00 €
€ 34,0
Organisatie Rijvers VZW
Links
Trefwoorden vivavlaanderen