U bent hier:

Richtlijnen voor samenwerking

Tentoonstelling Installatiekunst

De richtlijnen voor samenwerking zijn samengesteld door en voor Constant. Ze stellen veerkrachtige afbakeningen vast die plooien, buigen en veranderen maar die ook bescherming bieden wanneer dat nodig is. In de komende maanden wordt het venster ingezet als openbaar notitieblok voor deze richtlijnen. Michael Murtaugh ontwikkelde een kleurrijk LED-display dat de veranderingen in de richtlijnen laat zien terwijl ze worden geschreven en herschreven. Je bent welkom regels, aanwijzingen, scores, instructies, verwachtingen, ideeën en codes toe te voegen of te verwijderen.
De Installatie werd ontwikkeld in het kader van het Europese project Iteraties, een onderzoeks-estafette over de toekomst van artistieke samenwerking in een digitale context. Iteraties is geïnitieerd door Hangar (Barcelona), esc (Graz), Dyne (Amsterdam) en Constant.

Richtlijnen voor samenwerking maakt deel uit van Constant_V, een reeks kleinschalige installaties in de vitrine van Constant’s kantoor die focussen op Free, Libre en Open Source cultuur.

Met de steun van: Creative Europe Programme of the European Union, Vlaamse Overheid, Vlaamse Gemeenschapscommissie, Service public francophone bruxellois, Fédération Wallonie-Bruxelles Arts Numériques.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Constant vzw
Fortstraat 5
1060 Sint-Gillis

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 27 september 2019 tot 24 november 2019
Prijs gratis
Organisatie Constant, Vereniging voor kunst en media
Contact info@constantvzw.org
025392467
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.