U bent hier:

Rhythm Tap - Tapdans voor kids & youngsters!

6 jaar

Cursus of workshop Moderne dans

Tap is een originele Amerikaanse dans, ontstaan in de straten van New York. Tap is dansen én muziekmaken, al dansend wordt je een percussionist! Tap is er in diverse stijlen: elegante ‘soft shoe’, ‘flat-footed’ rhyhthm-tap, fusion met moderne dans en hip hop… Vandaag tap je op festivals, theaters en dansscholen over de hele wereld. Met Tap werkt je je in 't zweet, je luistert & je volgt. Het zit’m in de muziek & in het dansen, het zit 'm in je schoenen, in het hout van de vloer & op vele plekken in de stad. So, let’s lay some iron down!
De Lessen
10-11 uur Groep 1 6+
11-12:15 uur Groep 2 12 +
Er wordt gewerkt aan verschillende ritmes in verschillende snelheden, aan tapdans-klassiekers en aan nieuwe choreografieën.De lessen van de drie semesters bouwen gedurende het jaar op elkaar op.
Tapdanser en docente Suzanna Pezo, bekend van Sesamstraat, heeft het vak geleerd bij tapdans masters als Peter Kuit, Josh Hilberman, Brenda Bufalino, Jason Janas, Michelle Dorrance, Sarah Reich, e.v.a. Als tapdanser, net als muzikant leer je nooit uit, je blijft je instrument onderhouden door je oren, je voeten en je lichaam te trainen!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar TapdansAtelier
Tulpstraat 45
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 oktober 2018 tot 22 juni 2019
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 8,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Rhythm Tapdans Antwerpen / Divi-Divi
Trefwoorden Tap, Amerikaanse tapdans, tapdans, muziek, percussie, body percussie, moderne dans, musical, dans
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Rhythm Tap - Tapdans voor kids & youngsters! op UiTmetVlieg.be