U bent hier:

REYMER - CD presentation

+1 punt

Concert Pop en rock

Wij zijn al fan van Tine Reymer sinds eind jaren ’90, bij het horen van de perfecte pop die ze samen met Tom Pintens maakte bij Flowers for Breakfast maakte. Ook haar rol bij het mambocollectief El Tattoo del Tigre (goed voor menig uitverkochte AB) was haar op het lijf geschreven en met haar all female band Billie King pakte ze eveneens het AB-podium in.
En nu is er REYMER. Haar meest uitgepuurde, meest persoonlijke en meest doorleefde project so far. Haar stem klinkt beter dan ooit. De instrumentatie is spaarzaam. Het uitgangspunt is pop, maar dan tijdloos en met een vleugje Americana. REYMER legt momenteel de laatste hand aan haar derde album en de eerste vooruitgeschoven track ‘Secret’ valt helemaal onder de muzikale noemer ‘pop noir’ zoals De Standaard het ooit mooi omschreef.

De productie van het nieuwe album is in handen van Tom Pintens (Het Zesde Metaal, Tamino,..) die als muzikant ook deel uitmaakt van Reymers liveband, naast Aarich Jespers (The Colorist Orchestra, Melanie De Biasio) en Pieter Van Buyten (Flip Kowlier).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 17 december 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 15,00 €

€ 15,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

Reservaties
  • Bel naar 02-548.24.24
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS