U bent hier:

REwind

Met deze nieuwe creatie REwind spoelen de dansers de tijd terug in het leven en de wereld.

Was de wereld vroeger een betere plek en komt er overal een einde aan? Verschillen mensenlevens doorheen de tijd zoveel van elkaar of zijn het steeds terugkerende cycli met duidelijke patronen, parallellen…?

 

REwind is een zoektocht naar de zingeving van het bestaan, een verhaal over hoop en wanhoop, over geluk, eenheid, menselijkheid en (on)sterfelijkheid.

 

50/Fifty Dance Company

50/Fifty Dance Company is een nieuwe jonge danscompagnie opgericht in september 2018 voor niet zo jonge dansers van 50+ jaar. Dit initiatief wil het dansveld voor Hedendaagse Dans voor 50-plussers in Vlaanderen verbreden en deze gemotiveerde groep dansers een podium en een stem aanbieden.

 

Via workshops waarin onder meer contactimprovisatie, grondtechnieken en Japanse Butoh technieken aan bod komen, ontwikkelen de dansers hun eigen danstaal en identiteit als performer. Onder leiding van choreografe Solange Theys brachten ze vorig jaar hun eerste voorstelling UNSea in De Grote Post en met dit stuk werden de dames ook geselecteerd voor de Grote Belgische Dansvitrine te Genk georganiseerd door Danspunt.

 

Info

Waar cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 23 mei 2020
Reservaties Bestel tickets
Organisatie cultuurcentrum De Grote Post Oostende
Contact benieuwd@degrotepost.be