U bent hier:

Reveil 2020 - GEANNULEERD

Reveil is een fijn gebeuren dat nationaal doorgaat op 1 november. Meer en meer mensen hebben er behoefte aan om meer te doen op 1 november dan een bloem neer te leggen. Via Reveil wordt op vele Vlaamse begraafplaatsen op 1 november de stilte met intieme muziek en lokale verhalen doorbroken. In de wereld van Reveil is een begraafplaats geen kille plek, maar een verzamelplaats waar duizenden verhalen de wortels van een
gemeente vormen.
We werken als gemeente mee aan dit mooie project. Rond zonsondergang om 17u op de begraafplaats te Kemmel zal een intiem akoestisch optreden plaatsvinden.
Het reveil optreden wordt verzorgd door Marja&Annelies. Dit straf muzikaal duo zal een ingetogen concert brengen met zowel gezongen als instrumentale songs die passen binnen de sfeer van Reveil.
Annelies is een klassiek opgeleide gitariste die een de frisse, folky stijl heeft. Annelies Detru slaagt erin een eigen sound te creëren en is gestaag aan een eigen mooie muzikale weg aan het timmeren.
Marja Supponen, is een Finse zangers die al een hele poos woonachtig is in de regio. Ze is actief als lyricist, singersong writer en zangeres in verschillende projecten.
Toeschouwers brengen lichtjes mee en dragen zo bij tot de golf
van warmte die Reveil verspreidt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Begraafplaats
Nieuwstraat
8956 Kemmel (Heuvelland)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 1 november 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Gemeente Heuvelland
Trefwoorden reveil