U bent hier:

Retro Kampioen: online quiz voor 55+

+1 punt

Quizzers opgelet! Vanaf maandag 4 januari kun je 4 weken lang deelnemen aan de online Retro Quiz. 4 maandagen op rij krijg je via een eenvoudig online platform 25 vragen voorgeschoteld, die vooral over Aalst gaan. Je hebt telkens tot zondagavond de tijd om de quiz in te vullen.
Je hoeft helemaal geen geoefend quizzer te zijn om deel te nemen, maar hoe meer jaren je op de teller hebt, hoe beter je scoort! Iedereen vanaf 55 jaar die zin heeft in een online denkspelletje kan zich inschrijven. Opzoekwerk is toegelaten. Registreer je via het formulier op www.aalst.be. Je hoeft slechts één keer in te schrijven om wekelijks een nieuwe quiz te ontvangen. Deelnemen is helemaal gratis.
Mooie prijzen!
Wie de hoogste score behaalt en de beste tijd neerzet, valt in de prijzen. Elke week kun je een cadeaubon Aalst winnen ter waarde van 50 EUR.
Heb je aan alle quizzen deelgenomen? Dan ding je mee naar de hoofdprijs: een cadeaubon Aalst ter waarde van 250 EUR én de titel van Retro Kampioen Ook voor wie op de tweede en de derde plaats eindigt, is er een prijs voorzien.
Op 1 februari kom je te weten wie zich de allereerste Retro Kampioen mag noemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar online
nvt
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 4 januari 2021 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 55+
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Dienst Senioren Aalst
Trefwoorden InDeKijkerAalstBeUiT

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS