Mascotte
24 nov - 25 nov
Afgelopen

Resto-dagen STERKO

Vertrek OC BerkenhofBeekstraat 25, 3070 Kortenberg
Eet- of drankfestijn
Geschikt voor alle leeftijden

Info

RESTO-DAGEN STERKO MET BEZOEK VAN DE SINT Sterko Volleybalclub, 

sinds 1955 een gevestigde waarde in onze gemeente, nodigt u op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2023 uit op zijn jaarlijkse spaghettiavond die doorgaat in OC Berkenhof te Kortenberg.

Dit jaar voorzien we een heuse aperitiefbar en voor de kinderen is er een teken- en knutselhoek,waar ze een kunstwerkje kunnen maken voor Sinterklaas. De spaghettisaus is à volonté en wordt ter plaatse bereid met verse ingrediënten, volgens grootmoeders recept. Naast onze traditionele bolognaise, hebben we ook vegetarische pasta oponze menukaart staan. Lust je geen pasta? Geen nood, er is ook een lekkere alternatief voorzien. Als dessert kan u genieten van verse pannenkoeken en heerlijk schepijs. Verder is er een ruimekeuze aan uitgelezen wijnen, bieren en uiteraard ook frisdranken en water en dit alles aan zeerdemocratische prijzen! 

Op zaterdag om 18u30 kunnen de kinderen hun kunstwerkje overhandigen aan de Sint en Zwarte piet die ons, naar jaarlijkse gewoonte, een bezoekje komt brengen.En tot slot is er ook nog een ‘altijd prijs’ tombola, voor jong en oud! Misschien gaat u wel naar huis met één van de vele mooie prijzen? Graag tot dan! 

Praktische info:

Vrijdag 24 en 25 november vanaf 18 u. 

Ontmoetingscentrum Berkenhof – Beekstraat 25, 3070 Kortenberg

Vooraf inschrijven is niet nodig 

Meer details op: www.sterko.be

Wanneer?

Evenement afgelopen
Afgelopen

Contactgegevens

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 12,00