U bent hier:

REPLAY videogame geschiedenis

Tentoonstelling Meerdere kunstvormen

De expo is verlengd t.e.m. 28 februari 2021!
Replay brengt een overzicht van de geschiedenis van videogames en gameconsoles. De vooruitgang van technologie en ontwikkeling van nieuwe consoles staan in rechtstreeks verband met de evolutie van videogames. Hoe meer mogelijkheden een console biedt, hoe complexer de games worden. Los van rekenkracht wordt ook geëxperimenteerd met nieuwe vormen van gamen. Zo ontstond een eerste versie van virtual reality al in de jaren 70, maar legde het een lange weg af om tot zijn huidige vorm te komen.
De tentoonstelling is vanwege de coronamaatregelen enkel op afspraak te bezoeken. De expo is een samenwerking tussen Schilde, Multiplay en Fluxlab.
Voor de echte fans is er een gegidste rondleiding van 1,5 uur. Aanvragen kan via mail naar pascal@fluxlab.be of op het nummer 0499 94 69 70. Workshops games, programmeren en 2D- & 3D-design kunnen in deze periode ook geboekt worden via dezelfde contactgegevens. Workshops zijn mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag tot zolang de expo loopt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Museum Albert Van Dyck
Brasschaatsebaan 30
2970 Schilde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 20 oktober 2020 tot 28 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Organisatie gemeentebestuur Schilde