U bent hier:

Repair Café

Een Repair Café is een gratis toegankelijke bijeenkomst, waarop vrijwillige reparateurs helpen bij het herstellen van allerlei voorwerpen (kledij, elektrische apparaten, meubels, fietsen,...). Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee en bekijken samen met (vrijwillige) deskundigen, zoals elektriciens, naaisters, timmerlieden,... of het hersteld kan worden. Zo proberen ze samen tot een oplossing te komen. en heeft de bezoeker de kans om te ontdekken en leren hoe zo een apparaat er nu eigenlijk van binnen uit ziet.
Het herstellen kost niets maar als er vervangstukken nodig zijn, koop je die zelf en kom je terug naar het Repair Café. Je krijgt een volgnummer als je binnenkomt voor een herstelling. Ondertussen kan je gezellig in onze cafetaria een babbeltje slaan tijdens het wachten.

In ons Repair Café hebben we dus ook handige Harry's nodig! Weet jij wat af van herstellingen, naaien,...? Neem dan zeker contact met ons op. Naast de klussers zijn er ook vrijwilligers nodig die de bezoekers welkom heten, hen inschrijven en doorverwijzen naar de juiste reparateurs.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Dienstencentrum De Kouter
Papenakkerstraat 5
3570 Alken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 13 februari 2018 tot 11 december 2018
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Dienstencentrum De Kouter
Contact vicky.vanelderen@alken.be
011599935
Trefwoorden BewustUiT