U bent hier:

Repair Café

+1 punt

Het Repair Café is dé plek waar handige inwoners hun dorpsgenoten gratis helpen met het herstellen van kledij, elektrische apparaten, speelgoed, computers en fietsen.
De gemeente Lanaken en Kringwinkel Maasland stellen het nodige gereedschap en materiaal ter beschikking. Er wordt gezorgd voor de koffie en versnaperingen. Je kan er gezellig een babbeltje slaan en leert er nieuwe mensen kennen.

Het Repair Café vindt telkens op de derde donderdag van de maand plaats in de het Cultureel Centrum van Lanaken (lokaal 1 of 7).

OPGEPAST: volgende COVID-19 maatregelen zijn van toepassing: hou afstand van mekaar en de vrijwilligers (1.5 meter) en draag een mondmasker!

Ben je handig en wil je graag meehelpen als vrijwilliger? Meld je dan aan bij de dienst leefmilieu via leefmilieu@lanaken.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultureel Centrum Lanaken
Aan de Engelse Hof 10
3620 Lanaken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Cultureel Centrum Lanaken
Contact leefmilieu@lanaken.be
089 730 730

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS