U bent hier:

Repair Café in Wippelgem

Cursus of workshop Milieu en natuur

In het Repair Café herstellen vrijwilligers en liefhebbers allerhande kapotte voorwerpen gratis en voor niets. Je kan wel een vrije bijdrage in het spaarvarken stoppen. Je kan er ook je fiets laten labelen. Wie niets heeft om te repareren, kan gewoon naar het Repair Café komen voor een drankje of versnapering. Je kan er gezellig een babbeltje slaan en leert er nieuwe mensen kennen. Wie graag wil meehelpen als vrijwilliger of als handige Harry of Henriette kan contact ...

In het Repair Café herstellen vrijwilligers en liefhebbers allerhande kapotte voorwerpen gratis en voor niets. Je kan wel een vrije bijdrage in het spaarvarken stoppen.

Je kan er ook je fiets laten labelen.

Wie niets heeft om te repareren, kan gewoon naar het Repair Café komen voor een drankje of versnapering. Je kan er gezellig een babbeltje slaan en leert er nieuwe mensen kennen.

Wie graag wil meehelpen als vrijwilliger of als handige Harry of Henriette kan contact opnemen met de Dienst Milieu, milieu@evergem.be, tel. 09 216 05 55.

Het Repair Café is een samenwerking tussen gemeente en OCMW Evergem, Stroomopwaarts, Centrum Obra vzw en Vormingplus Gent-Eeklo.

Info

Waar Gemeentelijke Basisschool Wippelgem
Droogte 208
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 22 september 2018
Leeftijd 18+
Prijs gratis
Organisatie Gemeentebestuur Evergem
Contact milieu@evergem.Be
09 216 05 55
Links
Trefwoorden BewustUiT