U bent hier:

Repair Café Hoogstraten

Cursus of workshop Creativiteit

In het Repair Café kan u terecht met kleine elektrische apparaten, kleding, juwelen, meubeltjes, fietsen, speelgoed etc. Alles wat kapot is en wat u zelf naar het Repair Café kan vervoeren, is welkom en maakt kans op een geslaagde herstelling door een deskundige vrijwilliger. Wilt u zeker weten dat er voor uw kapotte voorwerp een reparateur aanwezig is, neem dan vooraf contact met ons op.


Wat doet u met een stoel met een kapotte poot?
Met een broodrooster die het niet meer doet?
Met een broek met een gaatje op de knie?
Met je favoriete ketting waarvan de sluiting stuk is?

Weggooien? Mooi niet!
Repareer ze in het Repair Café.

Het Repair Café in Hoogstraten is gratis en iedereen is er welkom. Bezoekers kunnen elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Elektrische toestellen allerhande vormen de hoofdzaak. Toch is het ook mogelijk voor het ‘fijnere werk’ zoals het repareren van kralen, armbanden, snit en naad. Bovendien is er dikwijls een ‘scharensliep’ aanwezig.

De vrijwilligers van het Repair Café geven u een eerlijk advies of een herstelling nog mogelijk en zinvol is. Ze leggen uit hoe de herstelling moet gebeuren, helpen hierbij en vertellen of wisselstukken nodig zijn voor de reparatie. Indien u niet handig bent, kan u uiteraard ook gewoon kennis maken met de reparateurs en de andere bezoekers terwijl uw toestel gemaakt wordt. Gereedschap en herstelmateriaal staan ter beschikking.

Het Repair Café verkleint de afvalberg, bespaart u een nieuwe aankoop en u ontmoet er mensen uit de buurt. Het Repair Café is gratis, er staat wel een 'fooienpotje' waarin u een vrije gift kan storten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Lokaal dienstencentrum Stede Akkers
Jaak Aertslaan 4
2320 Hoogstraten

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 17 maart 2018 tot 15 december 2018
Prijs gratis
Organisatie Repair Café Hoogstraten
Contact deswartkarel@gmail.com
Links