U bent hier:

Repair café (december)

Cursus of workshop Computer en techniek Creativiteit

Weggooien? Mooi niet! Op elke tweede woensdag van de maand kan je bij ons terecht om je kleine elektronische apparaten te herstellen!
Elke tweede woensdag van de maand nodigen we iedereen uit om met versleten spullen langs te komen om ze te laten herstellen. (De klassieker indachtig: En hedde gij meubelen, En hedde gij huisgerief, Dan kunde gij trouwen met uw lief, Gij ouwe zot!) Een bezoek aan het Repair Café betekent niet dat meteen al je spullen hersteld kunnen worden. Soms is een vervangstuk nodig en wanneer het niet meer mogelijk is om het zelf te herstellen, krijg je duidelijk advies.Onze Repairders kijken het apparaat na, zo weet je duidelijk wàt er juist mis is en bovendien krijg je advies hoe dit te herstellen. Of, nog beter, naar alle waarschijnlijkheid ga je zelfs met een gerepareerd exemplaar naar huis!

Vrij toegankelijk. Vanaf 13.30 uur krijg je een volgnummertje, en weet wel: op = op! Je kan deze nummertjes niet telefonisch reserveren. Slechts 1 item per persoon. Om 14 uur beginnen onze stielmannen er aan.

Mét reservatie: tussen 15 en 17 uur werken we ook op afspraak: vooraf inschrijven via De Kern is hiervoor verplicht! De plaatsen zijn beperkt.


DC Valaar, Dichtersstraat 115
kassa: € 1
Call
Send SMS
Add to Skype
You'll need Skype CreditFree via Skype

Info

Waar DC Valaar
Dichtersstraat 115
2610 Wilrijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Leeftijd 18+
Prijs
kassa: € 1,00
€ 1,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie cc De Kern
Links