U bent hier:

Religieus erfgoed: een doordachte keuze

Begeleide uitstap of rondleiding Erfgoed

De voorbije jaren heeft onze dorpsgemeenschap verregaande keuzes moeten maken over het gebruik van de kerken. Steevast rees de vraag wat er zal gebeuren met het erfgoed dat gedurende eeuwen werd gekoesterd. Wat weten we over de herkomst van deze kerkschatten? Welke keuzes zullen we moeten maken om ze met zorg te bewaren? Kom het ontdekken in een van de kerken van Wortegem-Petegem.
De vaste collectie is gratis te bezoeken., Dit is een kindvriendelijke activiteit., De activiteit focust op cultureel erfgoedzorg., Er is parking vlakbij de activiteit. Toegankelijkheid: geheel. Wil je meer informatie over deze activiteit? Bezoek de website van Erfgoeddag of download onze gratis ErfgoedApp in Google Play of in de App Store. Alle activiteiten van Erfgoeddag zijn GRATIS. Voor enkele activiteiten moet je vooraf reserveren of is het aantal plaatsen beperkt. Al deze informatie vind je op de website van Erfgoeddag of in de ErfgoedApp.

Info

Waar De vijf kerken van Wortegem-Petegem (Moregem, Ooike, Petegem, Elsegem, Wortegem)
Geen adres 1
9790 Wortegem-Petegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 april 2018
Prijs gratis
Organisatie De vijf kerken van Wortegem-Petegem (Moregem, Ooike, Petegem, Elsegem, Wortegem)
Contact frans.vandenhende@telenet.be
0468 12 06 58
Links
Trefwoorden erfgoeddag, Erfgoeddag2018, , ook voor kinderen, Erfgoeddag 2018, erfgoed
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Religieus erfgoed: een doordachte keuze op UiTmetVlieg.be