U bent hier:

Reggaeton Fitness

+1 punt

Reggaeton dance fitness is een super plezierige les waarbij opzwepende muzieksoorten gebruikt worden met nadruk op de muziekstroming reggaeton.
Reggaeton is een Zuid-Amerikaanse muziekstroming die gekenmerkt wordt door opzwepende beats, herhalende Caraïbische ritmes en aanstekelijke refreintjes. Je gaat je stukken beter voelen na de les als je eens een ‘bad day’ hebt! Mentaal krijg je een positieve boost door de leuke oppeppende beats. Maar het grootste voordeel is dat je heel erg gaat zweten. Je verbrandt op een plezierige manier vet, zonder dat je er uren moet voor sporten in de sportschool.
Het is een stevige les, maar door de leuke beats en motivatie speaches krijg je moed en ga je er volledig voor, waardoor je eigenlijk vergeet hoe zwaar het is! De ene vindt het zwaar, de andere kan met volle teugen gewoon genieten van een goed uurtje zweten! De nadruk ligt op plezier beleven, foutjes bestaan niet. Integendeel, geef gerust een ‘solootje’.
Begeleiding: Justine Cottignies, https://dancefitnesswithjuju.jouwweb.be/
De les is voor iedereen geschikt boven 16 jaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum De Steiger
Waalvest 1
8930 Menen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 september 2020 tot 14 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 48,00 €

€ 48,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 9,6

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC De Steiger Menen
Contact vorming@ccdesteiger.be
056 51 58 91

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS