U bent hier:

Regelgeving voedselveiligheid - Geannuleerd

Lezing of congres Voeding

Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiëne is in het bakhuis aangewezen? Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.
Koen De Roover werkt voor de voorlichtings- en begeleidingscel van het FAVV. Hij schetst het kader waar je als particulier bezitter van een houtgestookte oven best rekening mee houdt om op een veilige en verantwoorde manier de producten van je oven aan te bieden. Waarop letten we best bij het bewaren en bewerken van graan en meel? Welke elementaire hygiëne is in het bakhuis aangewezen? Deze activiteit maakt deel uit van het project 'Vuur doet leven' rond bakovens met de steun van de provincie, Vlaanderen en het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling.

Info

Waar Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Sint-Annastraat 8
9620 Zottegem

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 2 april 2020
Prijs
Basistarief: 0.00€
gratis
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw
Trefwoorden erkend SCVW