U bent hier:

Recyclart Holidays : Cüneyt Sepetçi (Tr) + Cairo Liberation Front (Nl) + Midnight Voodoo (Be)

Cüneyt Sepetçi, besnorde stijlkoning en klarinetvirtuoos uit Istanbul. Zijn composities variëren van klassieke Turkse bruiloftsmuziek tot arrangementen van andere Europese volksliederen. Zijn moderne aanpak van deze traditionele hymnen is bovenal extreem aanstekelijk.
Cairo Liberation Front (CLF) is het eclectische muzikale project van producers Joep Schmitz en Yannick Verhoeven. Wat impulsief begon met twee geeky, ietwat naïeve Nederlandse toegewijden aan de Egyptische elektro-cha3bi muziek, bloeide uit tot een aanstekelijke muzikale uitwisseling tussen kunstenaars uit zowel het Midden-Oosten als West-Europa, die de cha3bi-liefde over de hele wereld verspreiden. Yalla!

Midnight Voodoo is een collectief gevormd door vier vinylliefhebbers. De jongens halen een buitenaards plezier uit het graven door muzikale puinhopen van nummers die ze in een wilde mixen terug loslaten op hun publiek. Het enige wat telt is het multiculturele zwarte goud uit hun collectie met de wereld delen. Geboren in Luik als alternatief voor de heersende techno- & hiphopfeesten, een manier om een groter aantal culturen en genres te mengen.Vanavond gooien ze hun schatkamers voor ons open.

21:00 BAR OPEN
22:00>23:00 Midnight Voodoo
23:00>23:30 Midnight Voodoo
23:30>00:45 Cüneyt Sepetci
00:45>02:00 Cairo Liberation Front
02:00>05:00 Midnight Voodoo
Zaal
5€

Info

Waar Recyclart
Manchesterstraat 13-15
1080 Sint-Jans-Molenbeek
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 juli 2019
Prijs
Normaal
€ 5,0
Organisatie Recyclart
Contact info@recyclart.be
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS