U bent hier:

(RE)made in KOKON

KOKON opent de deuren op zondag 12 augustus in het kader van het evenement 'Repareer en Meer' aan de Wattenfabriek. We presenteren een unieke '(RE)made in Belgium' collectie van Studio Louloup, organiseren twee 'Upcycle' workshops voor kinderen en serveren een brunchbordje met gewonnen brood in ons familiecafé.
KOKON stelt een eerste kleine 'in-house' collectie voor. Studio Louloup ging aan de slag met overstock collecties om nieuwe frisse ontwerpen te creëren. De kledingstukken worden letterlijk ‘geupcycled’ met nieuwe prints. De prints worden ambachtelijk gedrukt via zeefdruk met milieuvriendelijke inkt. Studio Louloup zal in de toekomst op regelmatige tijdstippen 'Limited edition' collecties voorstellen in KOKON.

Daarnaast organiseren we 2 kinderworkshops gebaseerd op hetzelfde principe van 'Textielupcyling'. We maken een eigen stempel en zeefdrukken een leuke print op onze meegebrachte kledij. Zo gaat elke deelnemer naar huis met 2 unieke kledingstukken. De workshops zijn geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De kleinere kinderen zijn ondertussen uiteraard welkom in onze grote speelruimte.

De workhops starten om 11u00 en 15u00 en duren ongeveer 60 minuten. Deze worden aangeboden aan de zeer democratische prijs van 3 euro. Dit omdat deze kaderen in een non-profit evenement van Repair Café. De prijzen zijn dus niet representatief voor toekomstige workshops in KOKON. De plaatsen zijn beperkt dus schrijf uw kind snel in via info@kokonenko.be

Meer informatie over het evenement Repareer en Meer via deze link: https://www.facebook.com/events/1946381728725965/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kokon
Kokon - Solleveld 30
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 12 augustus 2018
Prijs
Basistarief: 3,00 €; workshops: 3,00 €
€ 3,0
Contact info@kokonenko.be