U bent hier:

Rataplan Rashif El Kaoui en Amara Reta - Een Jihad van Liefde

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Een theaterstuk gebaseerd op het boek van Mohamed El Bachiri, waarin hij zijn jeugd in Molenbeek schetst, de liefde voor zijn echtgenote die het leven liet in de aanslagen van 22 maart, en zijn leven nadien.

Een theaterstuk gebaseerd op het boek ‘Een Jihad van Liefde’ van Mohamed El Bachiri, opgetekend door David Van Reybrouck. Hierin schetst El Bachiri zijn jeugd in Molenbeek, de liefde voor zijn echtgenote en zijn leven na de aanslagen van 22 maart 2016 waarbij zijn vrouw het leven liet.

Als eerbetoon aan zijn vrouw buigt hij het leed dat hem is aangedaan op moedige en veerkrachtige wijze om in een boodschap van liefde en verzoening.

We zien Mohamed twijfelen, wroeten, bidden, zoeken. Vanuit zijn keuken kijkt hij terug, op de gebeurtenissen en op zijn leven dat hij weer op het goede spoor probeert te krijgen. Maar met wie praat hij hier de hele voorstelling over?

Info

Waar cc Het Bolwerk - schouwburg
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe geraak ik hier?

Wanneer

tot

Prijs
Standaard: 12.00 €;65+: 11.00 €;-26: 11.00 €;Lerarenkaart / VPK: 11.00 €;Abo 4+ prijs: 9.60 €;Abo 8+ prijs: 8.40 €;Abo 12+ prijs: 8.40 €;Gratis ticket bij abo-hernieuwing: 0.00 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie CC Het Bolwerk
Contact cultuurcentrum@vilvoorde.be