U bent hier:

Rare Akuma + Silent Strike & Deliric | Europalia

+1 punt

Concert Pop en rock

Om de twee jaar nodigt EUROPALIA avontuurlijke kunstliefhebbers uit om de geschiedenis en cultuur van een nieuw land te ontdekken. Voor deze editie staat Roemenië in de kijker. Op 24 januari strijken Silent Strike en Deliric neer op ons podium voor hun eerste optreden in België. Ook Antwerps talent Rare Akuma jonge laat zien hoe het moet.
Silent Strike en Deliric zijn twee van de meest prominente figuren in de Roemeense hiphop scene, met invloeden van trap, jazz, folk, grime en dubstep. Silent Strike is een beatmaker, maar composeert ook voor films en is bezig met experimentele muziek en jazz. In Roemenië was hij voorprogramma voor onder meer Amon Tobin, Faithless en Saul Williams. Samen met rapper Deliric laat hij Brussel daveren.

Rare Akuma is een jonge Antwerpenaar wiens instrumentals zomaar eventjes door $uicideboy$ werden opgepikt. In de US en de grootste steden van Europa weet men wie deze new kid on the block is- zijn miljoenen luisterbeurten van zijn tracks liegen er niet om. Muzikaal is hij een ontploffend vat van creativiteit. Van een het full album Akuma Season’ eind 2018, tot U Ma Is U Pa’ op het gouden album Wie is Guy’ van Zwangere Guy en zijn nieuwe EP IT’LL BE OKAY. De jonge Antwerpenaar laat zien hoe het moet, en heel wat grote heren aan de andere kant van de oceaan kijken mee.

Gesproken talen : Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar GC De Vaartkapoen
Schoolstraat 76
1080 Sint-Jans-Molenbeek

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 24 januari 2020
Prijs
Basistarief: 8,00 €

€ 8,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie GC De Vaartkapoen
Contact devaartkapoen@vgc.be
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS