U bent hier:

Rainbow Expo

Beurs Gezondheid en wellness

Rainbow Expo, hét lifestyle event voor de LGBT gemeenschap in België met een goede mix van informatie, kunst, lifestyle, entertainment en vertier!
WELKOM BIJ DE RAINBOW EXPO! HET LIFESTYLE EVENT VOOR LGBT´S

Toen ik met een aantal vrienden de grootste consumentenbeurs van België bezocht viel het ons op dat men zich nog steeds voornamelijk richt op het stereotiepe gezinsbeeld van man, vrouw en kinderen. Terwijl het huidige maatschappelijk beeld er toch anders uitziet; er zijn steeds meer eenpersoonshuishoudens en (eindelijk!) komen ook vaker gezinnen voor bestaande uit 2 mannen of 2 vrouwen al dan niet met kinderen. Uit gesprekken met verscheidene LGBT vrienden en vriendinnen bleek ook dat dit fenomeen zich nog veel te vaak over de hele lijn doortrekt.

Met ons organisatiebureau besloten we hieraan iets te doen, na veel brainstormen is de uitkomst geworden; RAINBOW EXPO. Een totaal-event helemaal gericht op de LGBT gemeenschap, met een ideale mix van informatie, inspiratie en amusement!

Lifestyle
In het Lifestyle gedeelte van de RAINBOW EXPO laten wij je kennis maken met een 100-tal geselecteerde bedrijven die betrekking hebben tot; wonen, decoratie, reizen, erotiek, uiterlijke verzorging, kleding, hobby, gezondheid etc…

Verenigingen- en informatiemarkt
Onze organisatie laat niets aan het toeval over. Wij voorzien een ruimte informatiemarkt waar je terecht kan bij verscheidene verenigingen.

Kunstplein
Onze locatie spreekt op zich al erg tot de verbeelding. De ‘industrial look’ leent zich uitstekend tot het verder wegdromen bij hedendaagse kunst. Hier zijn beeldende kunstenaars vertegenwoordigd met eigen werk. Body painters en tattoo artists maken dit kunstenaarsplein compleet.

Entertainment
Onder het genot van een hapje en drankje kun je terecht voor amusement rond het grote hoofdpodium. Doorlopend worden er shows voorzien die variëren van optredens, zangers/zangeressen, modeshow, travestie, cabaret, etc…

Dating café
Wil je even stijlvol rusten van alle indrukken beneden of ben je op zoek naar … Kom dan zeker langs het Dating Café! Het balkon boven is stijlvol en trendy ingericht, voorzien van (live) loungemuziek.
Nog een classy coupe Champagne of een heerlijke cocktail en de sfeer is gezet.
De RAINBOW EXPO wordt één groot subcultureel feest. Dat kan je van ons aannemen!

Sparkling VIP opening
Bij een trendy lifestyle event mag een gepaste opening uiteraard niet ontbreken. De eerste editie van de Rainbow Expo zal dan ook van start gaan met een SPARKLING VIP OPENING op vrijdag 28 april van 20:30 tot 23:00 uur.

Tal van invloedrijke mensen en bekende Vlamingen staan op de gastenlijst, die krijgen in primeur een sneak peek van het exclusieve totaal-event, dé Rainbow Expo.

De RAINBOW EXPO gaat van start op vrijdag 28 april van 20:30 tot 23:00 uur (exclusief voor genodigden) en is geopend voor het publiek op zaterdag 29 en zondag 30 april van 12:00 tot 23:00 uur en op maandag 1 mei 2017 van 12:00 tot 20:00 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Parkloods Noord, Antwerpen
Damplein 35
2060 Antwerpen 6

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 28 april 2017 tot 1 mei 2017
Leeftijd 18+
Prijs
Basisprijs: € 20; Online presale: € 15
€ 20,0
Reservaties
Contact info@rainbowexpo.be
035000545
Trefwoorden holebi, Cavaria, lifestyle, transgender, entertainment, LGBT, zizo