U bent hier:

Raime

+1 punt

Concert Pop en rock

'Er zijn maar weinig festivals waar je als muziekliefhebber zo op je wenken bediend wordt als op Nuit Sonores.’ – De Morgen     Nuits Sonores Het Franse Nuits Sonores is dit jaar aan zijn 15de editie toe en is ondertussen een vaste waarde geworden voor heel wat elektronica liefhebbers. Een indrukwekkende affiche in combinatie met opmerkelijke locaties en samenwerkingen met lo
Monolithe Noir
De Brusselse Monolithe Noir is gefascineerd door modulaire synths, drone en zware ambient. Zijn frappante album ‘Le Son Grave’ is een duistere, science fiction trip ondersteund door het jonge label Luik Records.

Nosedrip
Sinds enkele jaren is Nosedrip niet meer weg te denken in het ontluikende leftfield landschap van de Belgische elektronica. Dat hij een outsider is bewees hij nog maar eens met zijn werk voor het platform Stroom.tv, een pionier in het uitbrengen van excentrieke playlists.   

Info

Waar Ancienne Belgique
Anspachlaan 110
1000 Brussel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 14 september 2017
Prijs
Basistarief: € 8,00; Voorverkoop: € 8,00

€ 8,0

Kansentarief voor Paspartoe Brussel: € 2,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Ancienne Belgique
Contact info@abconcerts.be
02-548.24.24
Links
Trefwoorden Paspartoe
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS