U bent hier:

Ragazze Quartet

+1 punt

Concert Klassieke muziek

Zegt Black Angels je niets? Dan The Exorcist misschien wel.
Spanning om te snijden in het iconische Black Angels van George Crumb.

Zegt Black Angels je niets? Dan The Exorcist misschien wel. In de soundtrack van de horrorklassieker komt onder meer het werk van George Crumb voor. Een passende keuze. Net zoals de spanning in The Exorcist te snijden is, zit je ook tijdens het intense Black Angels onafgebroken op het puntje van je stoel. Het avant-gardistische werk vergt de volle aandacht van zowel luisteraar als uitvoerder. Het Ragazzekwartet speelt voor de gelegenheid “elektrisch strijkkwartet”, maar de muzikantes moeten evengoed overweg kunnen met kristallen glazen en een resem slaginstrumenten. Na 25 minuten van opperste concentratie is een overweldigend gevoel van overgave het resultaat.

Black Angels refereert aan de tweede beweging uit Schuberts strijkkwartet Der Töd und das Mädchen. Het concert van Ragazze vormt daarmee een perfect geheel met het concert van het Artemiskwartet eerder op de avond.

Flagey, Klarafestival

€ 21 > € 18

Info

Waar Flagey
Heilig-Kruisplein
1050 Elsene

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 18 maart 2019
Prijs
Normaal

€ 21,0

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Flagey
Contact info@flagey.be
02-641.10.20
Links
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS