U bent hier:

Radio quizfabriek - vol2

+1 punt

Welkom, welkom! Je bent afgestemd op Radio Quizfabriek: Volume 2.
Niet zomaar een zender, hier luister én kijk je naar onze geheime studio en zal je interactief al je muziekkennis moeten bovenhalen om de avond te beëindigen met de hoogste score. Wandel met ons mee doorheen de muziekgeschiedenis, van Mozart tot Billie Eilish.

Zet je schrap op 8 december, want dan vuren we een anderhalf uur durend salvo van muziekvragen op je af. Gaandeweg leggen we samen de leukste frivoliteiten, de mooiste momenten en de fraaiste gebeurtenissen uit de muziekwereld bloot.

Deze muziekquiz kan je eender waar meespelen, zoek mensen uit jouw bubbel om een ploegje te vormen (de echte durvers kunnen ook alleen spelen) en schrijf jezelf in. Een inschrijving kost €7 en kan via www.quizfabriek.be/titel/subtitel. Ingeschreven ploegen ontvangen voor aanvang van de muziekquiz een link naar de Radio Quizfabriek-stream, die op de computer of tv kan afgespeeld worden. Daarbij krijgen ze ook een unieke code waarmee ze met hun smartphone of tablet kunnen inloggen, om de antwoorden in te geven.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Quizfabriek Online
Quizfabriek
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 7,00 €

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie De Quizfabriek
Trefwoorden online, quizfabriek, quiz

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS