U bent hier:

Radio Koers

Theatervoorstelling Atletiek, wandelen en fietsen Creativiteit Tekst en muziektheater Audiovisuele kunst

Een voorstelling vol wielerverhalen en muziek. Je wordt mee gesleurd in een massasprint, op zoek naar momenten van ontroering.
Sportjournalist Christophe Vandegoor vertrekt vanuit zijn tienerjaren en een kortstondig bestaan als een bescheiden jeugdwielrenner. Met de blijvende herinnering aan die ene overwinning. Helaas verzeilt het talent in een tweede waaier.


Met een microfoon in de hand lukt het iets beter om live vanop een Alpentop in de Tour of vanuit de legendarische wielerbaan van Roubaix de luisteraar mee te zuigen in de actie.  


In deze voorstelling vol wielerverhalen en muziek sleurt Vandegoor je live mee in een massasprint, op zoek naar momenten van ontroering, zowel in de sport als in de muziek: van de Amsterdamse humor van Gerrie Knetemann, de aura boven het hoofd van Frank Vandenbroucke, het instinct van de sprinters tot het rock-‘n-rollgehalte van Bradley Wiggins. 


‘Radio Koers’ is een ode aan de radio en de verbeelding! 

Info

Waar Cultuurcentrum De Steiger - Schouwburg
H. Spillemaeckersstraat 7
2850 Boom
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 16 november 2019
Prijs
Basistarief: € 16,00; korting: € 15,00; abo: € 14,00; groot abo: € 13,00; -18: € 6,00; leden Provincie Antwerpen: € 14,00
€ 16,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC De Steiger Boom
Links