U bent hier:

Radio Fiona

6 jaar

In de lege wandelgangen van een schouwburg is conciërge Fiona alleen achtergebleven. De schouwburg is dicht. Niemand speelt of danst nog op de planken, niemand zit verwonderd te kijken in de zaal. Het is stil.
Om de leegte in het gebouw - en in haar hart - te vullen, start Fiona haar eigen radioprogramma: Radio Fiona! Ze interviewt de dingen rondom haar; een huilende wc-borstel, de balletvloer van Vlaanderen, een manisch gordijn of Dramaturgino de huisdramaturg. Zo komt het theater weer even tot leven. Eventjes toch. Al is het misschien alleen maar in Fiona's hoofd.

Katrien Pierlet (o.a. Studio Orka) en Sofie Palmers (o.a. hetpaleis) nemen kinderen en hun ouders mee de theaterzaal in met een ode aan de krakende vloeren, verbeelding, mysterie en spelplezier.

Waarom applaudisseren we? Waarom mag je niet fluiten op het podium? Waarvoor dient dat souffleurshok nog? Wat is de mooiste lach? Waarom is de WC-borstel verdrietig? We spelen 'Het kwisje dat geen kwisje is' en het drankbonnetje wil graag even een oproep doen. En Regi geeft graag nog een speeltip mee.

Praktisch

Vanaf maandag 22 februari tot 19 april

Tickets: gratis

3 afleveringen van ca 20 minuten

linken vanaf 22/2 beschikbaar

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1
8800 Roeselare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 6+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
  • Bel naar 051265700
Organisatie Cultuurcentrum De Spil
Trefwoorden ook voor kinderen
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Radio Fiona op UiTmetVlieg.be