U bent hier:

Quizfabriek - Winterquiz pakket

+1 punt

Op zoek naar een activiteit die je in deze tijden met de hele familie of alle vrienden kan doen? Deze winterquiz is de oplossing! Deze quiz speel je wanneer en met hoeveel je wil. Vanuit onze sfeervolle studio sturen onze presentatoren een salvo van vragen op jullie af. In deze luchtige quiz komen alle onderwerpen aan bod: muziek, film, sport, wetenschap, noem maar op. Jong en oud zal zich amuseren, en op het einde zal voor eens en altijd duidelijk zijn wie de quizkampioen is in jouw familie of vriendenkring.
Hoe gaat het in zijn werk? Je zet een online call op met je familie of vrienden (via Zoom, Hangouts, Jitsi Meet, …). Daarna surf je in een ander venster naar de link die je toegestuurd kreeg. Hier krijg je de quiz te zien. Je deelt het venster met de quiz in de online call. Iedereen haalt zijn of haar smartphone of tablet boven en volgt de instructies op het scherm. Zodra iedereen verbonden is, kan je beginnen quizzen. Antwoorden geven doe je met je smartphone of tablet.

Als je de quiz koopt, krijg je een bevestigingsmail met daarin nog eens alle instructies. De link naar de quiz zal beschikbaar zijn vanaf 18 december 2020 en krijg je dan toegestuurd. Deze link blijft geldig tot en met 31 januari 2021.

Wil je zeker zijn dat jouw computer geschikt is om de quiz te spelen? Speel dan even onze korte Halloweenspecial en kijk of alles werkt.

Info

Links
Waar Quizfabriek Online
Quizfabriek
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 18 december 2020 tot 31 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 7,00 €

€ 7,0

Kansentarief voor UiTPAS Regio Gent: € 1,4

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie De Quizfabriek

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS