U bent hier:

Queeniehoeqoolequeeste naar het megalomanemoddervette madammenmoddermonster

7 jaar

Een queeste om de ware aard van het megalomanemoddervettemandammenmoddermonster te kennen. Ben jij een van die dappere jongens of meisjes die het aandurven deze queeste tot een goed eind te brengen? Durf jij mee op stap te gaan op zoek naar de ware aard van het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster? Wij verwachten je!
Queeniehoeqoolequeeste naar het megalomanemoddervette madammenmoddermonster

Van 09-07-12 tot 14-07-12

De kluut
Bosstraat, tegenover nr 130
3582 Beringen

Lang geleden zag ik hoe mijn mama stukjes komkommer op haar ogen legde nadat ze zich had ingesmeerd met modder. Voor haar gezondheid. Tot op de dag dat het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster in de modder zat. Het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster knabbelde en knabbelde aan mijn mama.

Zo komt het dat mijn mama nu heel mooi is. Vanaf die dag werd mijn mama gevraagd voor alle reclameposters, voor alle reclame op tv. Ze werd een echte filmster!

Wij gaan op zoek naar het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster om uit te zoeken wat het precies doet, wat het graag eet en wat het graag doet. Met onze haren in de takken en onze voeten tussen het zoete gras zijn wij voldoende gecamoufleerd om het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster te overtuigen dat wij haar geen kwaad aandoen.

GEEN KWAAD????!!!!???? Dat had je gedacht! Er gaan verhalen de ronde dat het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster mensen mee trekt in de modder om zich ermee te voeden en grote kreten uit te braken die de huizen doen beven en ervoor zorgen dat de aarde openbreekt en er nog meer modder komt op de wereld...

Een queeste om de ware aard van het megalomanemoddervettemandammenmoddermonster te kennen.
Ben jij een van die dappere jongens of meisjes die het aandurven deze queeste tot een goed eind te brengen?
Durf jij mee op stap te gaan op zoek naar de ware aard van het megalomanemoddervettemadammenmoddermonster?

Wij verwachten je!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De kluut (Beringen)
Bosstraat, tegenover 130
3580 Beringen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 9 juli 2012 tot 14 juli 2012
Leeftijd 7+
Prijs
5 Euro introductielidgeld + 62 Euro deelnamegeld
€ 67,0
Reservaties
Organisatie JNM
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Queeniehoeqoolequeeste naar het megalomanemoddervette madammenmoddermonster op UiTmetVlieg.be