U bent hier:

Puurs

Begeleide uitstap of rondleiding 1.40.0.0.0  1.11.0.0.0 

Tijdens deze busuitstap bezoeken we het verrassende Puurs. Je brengt een bezoek aan onder meer Fort Liezele, het museum van de Belgische dichter Emile Verhaeren en brouwerij Duvel-Moortgat, waar je leert hoe de perfecte Duvel te schenken.
Om 9 uur start de bus haar tocht naar Puurs. De dag begint met een rondleiding door Fort Liezele, een van de best bewaarde en gerestaureerde pantserforten van de Vesting Antwerpen. Het doorstond de 2 wereldoorlogen. De commandoposten, troepenkeuken, munitiemagazijn en meer werden gerestaureeerd en tonen hoe het er vroeger uitzag.


Na een heerlijk 3-gangenmenu is er een korte stop voorzien in het Emile Verhaerenmuseum. Een gids leert je meer over het leven en werk van deze beroemde Belgische dichter.


Afronden brouwerij Duvel-Moortgat waar je tijdens een geleid bezoek het hele brouwproces ontdekt. schenkinitiatie, zodat je ook thuis de perfecte Duvel aan je gasten schenkt. Uiteraard wordt er ook geproefd en ga je niet met lege handen naar huis.


Om 18 uur vertrekt de bus terug richting het vrijetijdscentrum. Aankomst in het vrijetijdscentrum is voorzien tussen 19 en 19.30 uur.

Info

Waar Vrijetijdscentrum De Schelde
De Keyserhoeve 66
2040 Zandvliet
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 10 oktober 2019
Prijs
Basistarief: € 45,00
€ 45,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Vrijetijdscentrum De Schelde
Links
Trefwoorden Daguitstap